Kan katte lide massage?

Sponsoreret

Det er ikke noget nyt, at mennesker nyder massage. Men hvordan forholder det sig med din kat? Kan katte lide massage? Svaret er ja, det kan de faktisk godt, og hvis du lærer at massere din kat, kan det forbedre forholdet mellem jer.

 

Der er mange måder, hvorpå du kan komme tættere på din kat, og massage er én af dem. Hvis katten er afslappet og tryg ved dig, er der en god sandsynlighed for, at den vil nyde massagen. Det kan medføre en række fordele for kattens helbred og relationen mellem ejer og kæledyr.

 

Derfor kan der være mange spændende grunde til at se nærmere på mulighederne for at give din kat massage. Her på siden kan du læse lidt om emnet og måske blive inspireret. Læs med!

Derfor kan massage gavne katten – og dig

Når massage kan være godt for din kat, er det blandt andet fordi, at berøring nedsætter stresshormonerne i kroppen – præcis ligesom på mennesker. Det betyder, at kattens blodtryk sænkes, at dens vejrtrækning bliver mere rolig, og det kan øge aktiviteten i tarmsystemet, så katten ikke så let bliver forstoppet.

 

Fordi virkningerne af massage kan være så positive, udføres den som en del af rehabiliteringen inden for dyresygepleje. Der er altså ikke nogen tvivl om, at massage kan være gavnligt for din kat. Det er dog vigtigt at understrege, at katten skal føle sig tryg og afslappet, for ellers kan massagen bare gøre den mere anspændt. Det er også vigtigt, at du får vist, hvordan du masserer din kat af en professionel, så du ved, hvordan man gør.

 

Det kan forbedre din relation til katten, at du lærer at give den massage. Det kan føre til mange kvalitetsstunder sammen, og desuden kan det betyde, at du kan opdage defekter i kattens krop, før de vokser sig store og problematiske.

Det er ikke kun katten, der har brug for berøring

Mennesker har siden ældgamle tider haft smag for massage. Det er nemlig ikke noget nyt, at vi har brug for berøring, og at massage kan have en række positive påvirkninger på vores sind og vores krop. Det er altså langt fra kun din kat, der har gavn af massage.

 

Derfor er der gennem tiderne også blevet udviklet mange forskellige former for, og grene af, massage. I dag findes behandlingen således i et hav af udformninger lige fra de wellness-fokuserede til de dybdegående.

 

Det betyder, at du nemt kan finde dén behandling, der passer til dig og dit behov. Du finder selvfølgelig også massage af en mere sensuel karakter på markedet, eksempelvis thai massage Amager. Der er altså noget for enhver smag og ethvert behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*