5 gode grunde til at adoptere en sort kat

  1. Sorte katte ligner pantere i ministørrelse. Hvor sejt er det lige!?! Dit helt egen kæmpe kattedyr, bare i small!!
  2. Sorte katte passer til alt. Så uanset hvilke farver du har i dit hjem eller dit tøj har, så passer en sort kat til. Faktisk kan de få alt til at se bedre ud, så hvis du trænger til at opdatere dit look, så er det en sort kat, du skal investere i!
  3. Sort slanker, det siger de kloge. Så drop den kedelige slankekur og de evindelige timer i træningscenteret, og invester i stedet for i en sort kat. Ja, invester gerne i flere sorte katte. Jo flere sorte katte, du har omkring dig, jo slankere ser du ud!
  4. Sorte katte går ikke op i, hvad farve DU har. De er faktisk også ligeglade med hvor mange penge du tjener, hvor smart dit tøj er, hvor mange likes du får på dine opslag på Facebook eller hvor mange følgere du har på Instagram. Så hvis du trænger til at komme lidt ned på jorden, til at komme tilbage til det basale, og måske bruge noget tid på noget reelt, så skal du vælge en sort kat. De er helt utroligt jordnære og lærer gerne fra sig!
  5. Sorte katte er dem, der i gennemsnit sidder længst på internatet, og det er superærgerligt, for de har så mange gode kvaliteter. De bliver tit valgt fra, da folk synes at de er lidt kedelige at se på. Til det siger vi; ”Sådan en gang pladder!”. Kig bare på ovenstående liste, hvor vi nævner bare et par enkelte fordele, og fortæl os så, at de ikke er værd at invitere ind i jeres hjem. Men nuvel. Hvis man ikke ønsker sig stil, klasse, coolness og ubegrænsede mængder af kærlighed, så skal man selvfølgelig vælge noget andet.

Kilde: Fritid24.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*