De bedste produkter til din baby

Annoncørbetalt indhold

Når du bliver forælder for første gang, så er der en masse nye informationer, som du skal forholde dig til. Det kan godt gøre mange nye forældre nervøse, fordi de så er bange for at gøre noget forkert. Én af de mange nye ting, som du skal forholde dig til, er plejende produkter til beskyttelse af din babys sarte hud. I den forbindelse er der et stort udvalg af plejeprodukter, som for eksempel Lille kanin, der følger en række retningslinjer fra forskellige mærkningsordninger, som fortæller dig om produkterne er sunde at bruge for din baby, belaster miljøet så lidt som muligt og tager hensyn til dyrenes ve og vel. Du kan derfor læse om nogle af de vigtigste mærkninger nedenfor.

Vegan Trademark mærket

Har du en kat, eller andre dyr som kæledyr, så er det sikkert vigtigt for dig, at de produkter som du bruger til din baby, ikke er blevet testet på dyr. Her kan du købe ind efter den grønne blomst på produkterne til din baby. Mærket er nemlig din sikkerhed for at de pågældende produkter er produceret uden nogen som helst involvering af dyr.

Asthma Allergy Nordic mærket

Vil du gerne være på den sikre side i forhold til om din baby kan udvikle astma eller allergi, så skal du gå efter den blå krans på dine plejeprodukter til din baby. Asthma Allergy Nordic er et samarbejde mellem de tre nordiske lande, Danmark, Sverige og Norge om at udvælge og mærke de skånsomme produkter, der ikke er tilsat astma- og allergifremkaldende stoffer, som for eksempel parfume.

Svanemærket

Går du op i hvordan dine forbrugsvaner påvirker miljøet, og dermed den Jord som din baby engang skal overtage, så skal du kigge efter den grønne og hvide svane på din babys nye badeolie eller creme. Mærket er din garanti for at producenten overholder en række strenge krav for sin produktion, der skal sikre at fremstilling af de pågældende produkter belaster miljøet så lidt som muligt. Svanemærket er med på hele produktets rejse, og du kan derfor være sikker på, at alt fra designproces til hvad der skal ske med produktet, når det ikke længere kan bruges, er taget med i vurderingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*