Hold dit barn tryg og varm i en bærejakke

Annoncørbetalt indhold

En bærejakke kan blive det mest praktiske stykke overtøj til dig, som elsker at bære rundt på din baby. Påklædning til det kolde vejr er alfa og omega for om du og den lille kan trives udendørs. Med en bærejakke har du overtøj til både dig og barnet samlet i en og samme pakke. Samtidig giver en bærejakke god mulighed for nærkontakt og hyggestunder, mens I er udenfor. Læs mere her.

Hvad er en bærejakke?

En bærejakke er udendørsjakke til mor eller far, der kommer med ekstra plads foran, hvori du kan bære dit barn. Jakken kommer altså ikke med en indbygget bærefunktion, men skal altså bruges i kombination med en slynge eller bæresele, som man kan iføre sig under selve jakken. På den måde kan du bruge din bæresele, som du plejer også, når du bevæger dig udenfor i kulden.

Det kan nemlig blive udfordrende at bruge slynger på de koldere dage inden under ens normale overtøj. Med en bærejakke så er det intet problem. Her er rigeligt plads til, at den lille kan sidde og hygge sig og holde sig dejlig varm.

Bærejakken som almindelig jakke

Du behøver naturligvis ikke bruge bærejakken kun til den lille, du kan sagtens gå med den som en helt almindelig jakke. Bærejakken er også en god graviditetsjakke, da den har godt med plads foran til den voksende  mave.

Bærejakker laves til både mænd og kvinder, så alle kan have fornøjelsen af at bære rundt på den lille guldklump inden under jakken. En bærejakke kommer endda også med en masse smarte lommer, snøre og justerbare åbninger.

Fordelen ved at bruge bærejakke

Mange undersøgelser har bevist at det er rigtig sundt for barnet at blive båret i en bæresele eller slynge. Det skaber kontakt og nærvær mellem barn og forældre, og samtidig holdes barnet naturligt varm på grund af mors eller fars kropsvarme.

En bærejakke er smart, fordi den muliggør, at du kan bruge slyngen selv på de kolde dage. Med en bærejakke har du altid den lille tæt på dig, når I er udenfor. Du kommer med garanti heller ikke til at fryse, da jakken er dejlig polstret indvendigt og kan snøres til både foroven og forneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*