Lån til kat – hvad skal jeg vide?

Hvis man er i pengenød, kan kviklån være en smart løsning kortsigtet. Med kviklån kan man nemlig få udbetalt de penge, man har brug for, når man har brug for dem. Der bliver ikke rigtigt stillet spørgsmål, man kan ansøge online og der er meget få trin i processen. For mange mennesker er kviklån blevet til en nødløsning i tider, hvor pengene er trange. 

Hvem kan få et kviklån?

Som sagt er det meget nemt at få et kviklån, man er ikke engang forpligtiget til at gå hen i banken til møde med sin rådgiver. De almene banker er nemlig slet ikke inde over kviklån. Der er nogle få krav, man skal være i stand til at opfylde før man har lov til at ansøge om et kviklån på nettet. 

Man skal for det første være fyldt atten år og hermed være myndig. Man skal også være indehaver af et nem-ID nøglekort, fordi man skal bruge det til at bekræfte sin identitet ved ansøgning om kviklån samt når man underskriver låneaftalen. Man skal også gerne have en fast indtægt – dette forhøjer i hvert fald ens chancer for at blive godkendt til et kviklån. 

Hvis man er registreret i RKI kan det være meget svært og nogle gange helt umuligt at få et kviklån. 

Hvad er RKI?

RKI er skyldnerregistret i Danmark. Hvis man før i tiden ikke har kunnet overholde betalingsfrister er der høj risiko for, at man er blevet registreret i RKI. Når man først er blevet registreret heri kan man ikke rigtigt komme ud igen og der er rigtig mange kreditorer, der simpelthen nægter at betale til borgere, der er blevet stemplet som dårlige betalere i RKI.

Fordele ved kviklån

Kviklånet er ikke øremærket til noget særligt. Hvis man går i banken og forespørger et lån, skal de penge, man låner helst være ment til noget helt specielt, eksempelvis et hus eller en ny bil. Kviklånet kan bare bruges til det, låneren lyster. Man bliver ikke hængt op på at man skal bruge pengene til noget bestemt, de kan bare være med til at lappe økonomiske huller hist og her. Hvis man får en regning, man ikke havde forudset og måske ikke har sat penge af til at kunne betale, er kviklån en smart løsning. Med kviklån kan man nemlig låne penge nemt og hurtigt og derved få betalt sine regninger til tiden, så man ikke kommer i RKI. 

 Hvilket kviklån skal jeg vælge? 

På denne kviklånsoversigt kan du nemt danne dig et overblik over de forskellige kviklån, de forskellige kreditorer udbyder. Du kan læse om de betingelserne for kviklånene, som godt kan variere fra lån til lån. Inden man tager et lån er det meget vigtigt at sætte sig ind i, præcis hvad det er, man skriver under på. Man skal være fuldstændig sikker på, at man kan stå til regnskab for sit lån og være i stand til at betale det tilbage, når den tid kommer. Hvis ikke, kan kviklånet blive en stor byrde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*