Man kan godt have et godt sexliv, selvom man er single

De fleste tænker på et godt sexliv som noget der skal foregå sammen med andre personer, men i vore dage er der flere single end nogensinde før. Ikke fordi de bliver valgt fra, men fordi de selv vælger den livsstil. Måske er man ikke lige i en periode af sit liv hvor man vil have en partner, eller også foretrækker man bare at være alene.

Det betyder dog ikke at man skal sige farvel til et sexliv. Der findes rigtig mange forskellige muligheder for at udforske sin seksualitet, også selvom man er alene. Det kunne for eksempel være ved hjælp af forskellige typer legetøj.

Dildoer og vibratorer har i mange år været populære blandt kvinder, og i dag er de blevet mere avanceret end nogensinde før. Det vil sige at man sagtens kan tilfredsstille sig selv og prøve nye ting selvom man er single.

Bryd tabuet

Mange kan se det som et tabu at bruge sexlegetøj alene, som om der skulle være noget sørgeligt over det. Det passer bare slet ikke. Mange mennesker foretrækker singlelivet i dag. De ønsker ikke nødvendigvis at danne et parforhold eller at starte en familie. De ønsker at have tid til deres egne ting, og gøre de ting som de har lyst til, og så kan det traditionelle parforhold virke som en byrde.

Det er ikke et spørgsmål om hvorvidt det ene er bedre end det andet, det er blot et spørgsmål om at ingen valg er forkerte, og man skal følge sit eget hjerte igennem livet. Derfor skal man også lade være med at kigge på det at være single som et tabu.

Ydermere betyder det ikke at man ikke er interesseret i sex bare fordi man er single. Ens seksuelle forhold udvikler sig bare på en lidt anden måde. Det kan være at man har nogle forhold, men at de enten er kortvarige eller overfladiske. Det kan være rart, men det er ikke altid sikkert at de er tilfredsstillende. Det tager tid at lære hinanden at kende og finde ud af hvordan hinanden fungerer seksuelt. Derfor er det rart at have mulighed for selv at kunne udforske den del.

Vibratorer af mange forskellige typer

Markedet for vibratorer til kvinder er ret stort, og nogle af dem er usædvanligt avanceret. Det gælder ikke mindst den såkaldte rabbit vibrator. Den har fået sit navn fordi den udover den store vibrator har en lille vibrator monteret ovenpå som med lidt god vilje kunne ligne en lille kanin med ører.

Den er forståelige grunde blevet meget populær fordi den er utrolig stimulerende. Derfor er den også et oplagt valg til kvinder, ikke bare dem som lever alene, men til alle. Den kan sagtens også bruges i et parforhold. Det bør der heller ikke være noget tabu forbundet med.

Hvis man ikke lige vil kaste sig ud i denne type med det samme, så kan man starte med at prøve nogle andre modeller først, men en ting er sikkert: Du vil meget hurtigt få lyst til at gå over til en rabbit vibrator.

Legetøj til parforholdet

Nu har vi talt meget om singler, men folk som er i et parforhold, har også brug for at udforske deres seksualitet. Når man har været sammen i mange år, så kan det være svært at holde gnisten i live. Det er ikke set spørgsmål om at man ikke elsker sin partner, men med tiden er der alt muligt som kan komme i vejen.

Et moderne hektisk live med job, hus og børn kan ofte føre til en mangel på sex, eller lige frem interesse i sex. Det er ikke nødvendigvis fordi det er kedeligt, men fordi det er rutine, og for di vi hele tiden er meget stressede.

Når man helt bombet efter en lang arbejdsdag, så kan det være svært at finde overskud til at have sex, specielt hvis man slet ikke føler lysten længere. Det kan vise sig at blive et problem, også selvom folk elsker hinanden.

Mangel på god sex i et parforhold kan være et dødsstød til forholdet. Derfor er det vigtigt at få gang i tingene igen hvis det er gået helt i stå. Få en mere spændende hverdag i parfoldet, det kan være en redning på den lange bane.

God kommunikation er vigtigt

Det første som man skal gøre, er at være åben omkring problemet. Hvis der er et problem, så føler i de nok begge to, og så er det vigtigt at I har en åben og ærlig samtale om det. Tal om hvad i godt kunne tænk jer, og forslå evt. at i kunne bringe sexlegetøj med ind i soveværelset. Det kan være det som skal til for at peppe det hele lidt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*