God samvittighed og større livskvalitet

Der er næppe tvivl om, at samvittigheden og livskvaliteten i mange tilfælde hænger sammen. Hvis man har det godt med sig selv og sine valg, vil det smitte af på den generelle følelse i hverdagen. Det kunne eksempelvis være at give en killing et nyt hjem og at slå et slag for miljøet. 

Det skriver KBH.dk.

Har du et ønske om at gøre en større indsats for at styrke din samvittighed? I manges tilfælde handler det om at gøre det rigtige i den enkelte situation. Det kan handle om at være god ved miljøet og tænke i bæredygtige løsninger i hverdagen. Det gælder, uanset om man har egen virksomhed eller vil gøre noget derhjemme hos sig selv. 

Hos Klimaprofilen kan du komme lidt nærmere på nogle af de miljøbevidste valg, du kan træffe. Der er større og mindre ting, som hver især kan være med til at sikre, at der tænkes mere grønt. Typisk er det nødvendigt at træffe nogle aktive valg, hvis der skal laves en ændring. 

Giv en killing et nyt hjem

Du kan også gøre en god gerning ved at give et kæledyr et nyt hjem. Rigtig mange killinger bliver fundet eller indleveret, fordi de enten er blevet efterladt eller ikke har haft et godt og trygt hjem med opmærksomhed. Derfor findes der gode muligheder for at tage hånd om en killing, hvis man ønsker sig en kat. 

Det er en rigtig god måde, hvorpå man kan give en masse kærlighed til et lille dyr, som har brug for det. Det giver samtidig en rigtig god samvittighed at vide, at man har hjulpet den til et bedre sted. Du får også selv rigtig meget glæde ud af det, for med en killing er der mange timers sjov foran jer. 

Det er også rigtig sjovt at opdrage killingen og se den blive voksen. Giver man killingen tryghed og nærvær, vil det også smitte af på dens sociale væsen, når den bliver større og ældre. Måske du selv en dag får killinger og kan give nogle af dem videre til nye ejere.

 Giv kærlighed videre

Generelt set handler god samvittighed ofte om at give kærlighed videre. Det gælder også, når det kommer til miljøet, en lille killing uden hjem eller i hvilken som helst anden situation. Hvis man vågner om morgenen og tænker, at i dag skal være en god dag, og man kan gå i seng med følelsen af, at man har gjort noget godt for andre, er man nået langt. Det gælder både i forhold til mennesker, natur og dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*