Underholdende online spil til katteelskere

Der er ingen tvivl om, at internettet er helt tosset med katte. Du ejer måske selv en kat, eller måsker kunne du bare godt tænke dig, at du havde en kat. Hvis du lever det katte-fattige liv, og den daglige dosis katte-billeder fra de sociale medier ikke er tilstrækkelige, så kan det være, at nogle katte inspirerede spil, kan hjælpe dig på vej.

Online katte inspirerede spil 

I en online verden fyldt med spil, kan man næsten ikke holde sit ”årrrh” tilbage ved synet af et nyttet katte inspireret spil. Hvis du er katteelsker, der også holder af et sjovt spil, så er du havnet det rigtige sted! Er du fan af de taktiske poker/kortspil, så findes der faktisk et kortspil, der kaldes ”Kat og Mus”, der passer ret godt ind i dette katte-tema. Her det gælder om at være taktisk, og flytte alle kortene fra sin egen stak ind i den midterste stak, før modstanderen gør det. Dette kortspil kan spilles online forskellige steder, og hvis du er fan af disse taktiske spil, så kan du faktisk på Unibet finde mange andre kort- og poker spil, der tester din kløgt. 

Hvis du foretrækker de mere automatiserede spil, som casino spillemaskiner, så findes der til dit held et hav af disse! Du kan eksempelvis spille Big Cat Win, som er et japansk-inspireret spil med den japanske kattefigur, Maneki-neko, i hovedrollen. Det siges at Maneki-neko bringer held og lykke, så mon ikke der er nogle point at vinde i dette spil? Kigger vi videre i porteføljen af katte-spil, vil vi støde på Copy Cats. Spillet har en masse fede elementer, der vil underholde katteelskeren, men som også vil tiltrække seriøse gamblere. Grafikken er, med sine forskellige katte-karakterer, ret humoristisk, hvilket gør spillet oplagt for en katteelsker. Spillene kan både spilles for sjov, eller man kan spille for rigtige penge og prøve at vinde den store gevinst. Disse spil udgør selvfølgelig kun en brøkdel af alle de sjove katte-spil, som du kan finde online.

Analogt spil og oplevelser i katte tema

Hvis du ikke er hoppet med på den digitale bølge endnu og foretrækker de klassiske analog spil, så findes der heldigvis også spil, der kan få dit katte-elskende hjerte til at banke. Der er nemlig komme en lidt anderledes version af Matador, kaldet katte-matador, som erstatter alle de materialistiske aspekter af spillet med nuttede katte-termer. Spillet er super oplagt til både børnefamilier, katteejere og katteelskere!

Nu når vi er i kattens tema, så kan vi da også tage et kig på katte-inspirerede oplevelser. Hvis du er katteejer, så kan du prøve at tage din firbenede ven med på en målrettet kæledyrs ferie/oplevelse, som f.eks. de muntre katte-cafeér. Der er mange steder i verden der begynder at åbne disse såkaldte katte-cafeér, hvor du enten kan tage din kat med på et cafe-eventyr eller bare komme forbi og få din daglige dosis katte-cuddles. Det er altid en god tid at være katteelsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*