Gratis kortspil på nettet

Hvis man er vild med spil og i særdeleshed kortspil, så er det meget oplagt at kigge på online muligheder. Her findes der nemlig mange muligheder for at spille gratis, men stadig få den samme gode brugeroplevelse, når man spiller. 

Kortspil er noget, som de fleste kan forholde sig til. Det kan være forbundet med noget hyggeligt – eksempelvis som opvarmning før byen – men i særdeleshed også som god underholdning og tidsfordriv. Kortspil kan dog også være en ting at spille online, og det gælder eksempelvis, hvis man kan lidt at spille hjerterfri, 7-kabale eller Edderkop, som vi kommer lidt nærmere ind på længere nede. 

Når man spiller online, går der ifølge nogen lidt af den hyggelige stemning, man kan have, når man spiller kort sammen med andre. Der er dog ikke nogen grund til at vælge mellem de to ting, som jo typisk passer til lidt forskellige anledninger. Eksempelvis handler fysisk kortspil typisk om socialt samvær, når man har tiden til det, imens det online mere er for at koble fra eller bruge tiden på noget. 

Hjerterfri 

Hjerterfri er et af de absolut mest populære spil online, selvom det jo som bekendt er noget, mange har spillet med rigtige spillekort i mange år. Populariteten skyldes selvfølgelig først og fremmest, at der er tale om et virkelig sjovt spil, hvor man både skal være heldig og dygtig, og det er jo helt de samme vilkår, når det er online. 

Hjerterfri giver mulighed for at spille sin hånd bedst muligt og dermed trække sine stik ind. Man skal af med sine kort på bedst mulig vis, så man kan hente de rigtige stik, og så skal man selvfølgelig være varsom med, hvordan man spiller sine hjerter, og hvornår man åbner op. 

Kigger man isoleret på hjerterfri online, så er det et spil, hvor det sjove langt fra forsvinder, bare fordi det foregår på nettet. Der er endda ofte mulighed for at spille mod andre, som sidder bag deres eget device, og det er selvfølgelig et sjovt tvist, som mange sætter pris på. På den måde beholder man nemlig lidt af det autentiske ved at spille kort, som mange holder af.  

7-kabale

En anden meget populær klassiker er 7-kabale, som selvfølgelig adskiller sig fra hjerterfri, fordi det ikke handler om at vinde over andre, men derimod over sig selv ved at få kortene i kabalen til at gå op i sidste ende. 7-kabale er den mest populære måde at lave kabaler, fordi det er et regelsæt, som langt de fleste har nemt ved at forstå. 

Det er samtidig stadig udfordrende, fordi man selv kan tage nogle valg, som er gode og dårlige. Det er ofte et vigtigt element i et godt kortspil, at det hele ikke handler om held, men også strategi og klogskab. 

Edderkop

Et andet populært kabalespil er edderkop, som mange også sætter stor pris på. For nogen er det en smule mere udfordrende end 7-kabale, måske fordi det adskiller sig lidt, og derfor er det også typisk et godt alternativ, hvis man skal prøve noget andet. Det er også rigtig underholdende som online spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*