Sådan kommer du hurtigt af med dyrehår

Den firbenede ven kan hurtigt blive familiens midtpunkt, og den er ofte lige så stor en del af familien som alle de øvrige medlemmer. Der er næsten ikke noget som et pelset kæledyr, der kan få en i godt humør efter en lang arbejdsdag. Men desværre har kæledyret det også med at fælde en del, hvilket hurtigt kan blive et problem. Før du ser dig om, finder du hunde- eller kattehår på dit tøj, i sofaen og i sengen.

Det kan lige pludselig blive et større projekt at komme af med hårene igen, men heldigvis er det et problem, der sagtens kan løses. Hvis du selv er blevet overrasket over, hvor meget din hund eller kat egentlig fælder, og har du brug for nogle gode råd til, hvordan du kan komme af med hårene, så skal du læse med her. 

Støvsug noget oftere

Hvis du i forvejen ikke er særlig god til at få støvsuget, så skal du ikke anskaffe dig et kæledyr, der fælder. Du får nemlig i den grad brug for støvsugeren, hvis du gerne vil komme af med hårene fra din hund eller din kat. Man er endda nødt til at benytte sig af støvsugeren lidt oftere, da der ikke går lang tid, før hele stuen er sat til af hår igen. Dog er støvsugning et af de mest effektive midler, hvis man gerne vil af med hårene.

Sørg for at få støvsuget gulv, lænestole og sofaer lidt oftere end normalt, da det ofte er her, hårene sætter sig. Skulle du alligevel være en af dem, der ikke så god til at få støvsuget efter dit kæledyr, kan du i stedet benytte dig af en robotstøvsuger til dyrehår. Med en robotstøvsuger skal du ikke røre en finger, men derimod bare placere den i hjemmet og tænde for den. Så klarer den støvsugningen helt selv, og du vil på den måde hurtigt komme af med dyrehårene for en stund. 

Når det sætter sig i tøjet

Et kæledyr er selvfølgelig et kæledyr af en grund, og du elsker sikkert at lege en masse med din hund eller kat i løbet af dagen. Det resulterer ofte i, at hårene sætter sig i dit tøj, og at de er helt umulige at få af igen. Her er det en god idé at benytte sig af en såkaldt fnugruller, som har en klæbende overflade, der nemt kan rulles henover tøjet og på den måde fjerne de fleste hår. Ellers er det bare med at få investeret i en støvsuger til hunde- og kattehår, så du nemt kan komme af med hårene i en fart. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*